restauracja turecka gorzow wlkp

restauracja turecka gorzow wlkp

Upewnij się, że bierze pod uwagę lokalizację, że grill odbędzie; jeśli to się odbyć na zewnątrz, pogoda będzie odgrywać kluczową rolę na gości i żywności. Przechowywać tabele żywności i dania boczne w cieniu, w przeciwnym razie będzie to trzeba mieć kogoś trzymać przebazowanie z zimną świeże rzeczy z lodówki domowymi. Sałatka z kapusty i innych sałatki będzie dobrze w cieniu, ale jeśli zostawić je na słońcu przez dłuższy czas, na pewno nie będzie zaimponować gościom.

Jeśli chodzi o podejmowanie decyzji, ile żywności trzeba, oszacowanie do kurczaka na osobę wynosi 1 – 2 szt, nóg lub skrzydeł oraz do żeber, będziemy chcieli około 0,5 funta za 1 osobę. Hamburgery i kiełbaski są podobne, może stanowić jeden lub dwa na osobę. Upewnij się, że rozumiesz to dla całkowitej ilości żywności, a nie dla każdej osoby; chyba można się spodziewać każdego z Twoich gości do łopaty dół kurczaka, hamburgery, kiełbaski, steki i boki! Twierdzenie bufetu może wejść w życie, jeśli jesteś gospodarzem samoobsługowe grilla, jak większość ludzi chwycić więcej niż potrzebują, jeśli prowadzi jeden prawdopodobnie najlepiej dodać 20% na figurach.

restauracja turecka gorzow wlkp

To ważne, aby nie jechać tanio na swoich dań, ostatnią rzeczą, którą chcę, to zabrakło sałatki i rzeczy. Im więcej tym lepiej, ponieważ może to prowadzić do nieszczęśliwych gości jeśli zabraknie.

restauracja turecka gorzow wlkp

Teraz jesteś gotowy, aby dostać się na tę epicką gotowania grill. Liczne grille są sugerowane na razie około 100 osób. Dwa grille są dobrym pomysłem – jeden do mięs, takich jak kiełbaski i hamburgery, a druga dla wolniejszych gotowania potraw takich jak kurczak. Na imprezie 100+ ludzie, na pewno chcesz grilla gazowego, jak to będzie o wiele łatwiejsze do zarządzania niż alternatywa drzewnym. Nie trzeba się martwić o dodanie większej ilości węgli w celu kontynuowania tej tradycji i nie marnował czasu podgrzewania.
Artykuł dzięki: gdansk guide

Dodaj komentarz